E.ON Junior Cup 2014 - Hulín

01.06.2014 19:00

Tradičně skvěle zorganizovaného turnaje, (až na to občerstvení) jsme se zúčastnili na Den Dětí ve fotbalovém areálu Admiry Hulín.

Jelikož se k nám velmi nesportovně postavili rodiče našich dnes už bývalých hráčů a ohrozili tak naši účast na turnaji, museli jsme na poslední chvíli povolat 5 hráčů, kteří byli úplnými nováčky na takovéto akci. Za kladné vyřešení této situace patří organizátorům z E.ONu velké poděkování.

Nakonec jsme odcestovali se dvěma brankáři Kryštofem Kosířem a Kájou Salayem a dvanácti hráči: Lukášem Pijáčkem, Danem a Samem Netopilovými, Reném a Ríšou Marekovými, Karolínou Čevelovou, Martinem Pavlů, Ondrou Charvátem, Stanikem Kytlicou, Ivanem Šugou, Michalem Steklým a Tiborem Tichánkem.

Tahouny obou týmů byli tentokrát především nejzkušenější borci Martin Pavlů, Ondra Charvát, Daniel Netopil, Lukáš Pijáček a náš tradiční nejlepší střelec Samuel Netopil autor 14 gólů.

V konečném součtu jsme na turnaji po nalosování do "skupiny smrti", kde jsme se utkali a oběma týmy 1.FC Slovácko 4 utkání vyhráli a 4 utkání prohráli. V závěrečném souboji o 15.místo jsme nejprve remizovali 1:1 s FK Bystřicí pod Hostýnem. Loterii v podobě rozstřelu ze značky pokutových kopů jsme však poté smolně prohráli 2:3.

I když všichni odehráli celý turnaj na hranici svých možností nakonec to víc jak na 16. místo nebylo.

Všem hráčům i rodičům patří za jejich úsilí a podporu velké poděkování.

Naši fotogalerii najdete jako tradičně na Rajčeti.

Více o turnaji se dočtete zde:

https://www.eonrodinnyfotbalek.cz/eon-junior-cup/turnaje/7-hulin.html

https://www.eonrodinnyfotbalek.cz/eon-junior-cup/turnaje/7-hulin/prubeh-turnaje.html

https://www.eonrodinnyfotbalek.cz/eon-junior-cup/turnaje/7-hulin/prubeh-turnaje/nadstavba.html

https://www.eonrodinnyfotbalek.cz/eon-junior-cup/aktualne/fotogalerie/

https://www.eonrodinnyfotbalek.cz/eon-junior-cup/aktualne/novinky/v-huline-dominovali-na-eon-junior-cupu-hraci-zlina-a-slovacka.html