Bronzová neděle Prygl Cup 2011

06.11.2011 08:00

VLČÁCI na PRYGL CUPu 2011 BRONZOVÍ !!!!!!! 
------------------------------------------------------------------------------------------------
V neděli 6.11.2011 pořádal fotbalový klub FC NESYT Hodonín ve sportovní hale Teza mezinárodní turnaj PRYGL CUP HODONÍN 2011 v kopané věkové kategorie U-7, kterého se účastnilo celkem deset moravských a slovenských týmů.

Hráči Nesytu nejprve remizovali v základní skupině s FC Vracov 0:0, poté si poradili s ŠK Lozorno gólem Martina Megy 1:0. Dalším soupeřem jim byl Spartak Trnava . V tomto utkání se podařilo domácím hned v úvodu vstřelit Samuelem Netopilem důležitou branku, která se nakonec stala i brankou vítěznou. V posledním utkání ve skupině opět dostali prostor všichni hráči a tak souboj s AFC Nové Mesto nad Váhom skončil vydřenou výhrou 2:1, kdy obě branky za domácí vsítil Fanda Pěnča. V semifinále čekal na domácí pozdější vítěz FK Lokomotíva Trnava . Po tomto naprosto vyrovnaném klání se oba týmy rozešli po základní hrací době bez branek a tak přišli na řadu pokutové kopy. Z penaltového závěru nakonec postoupili do finále trnavští fotbalisté , kteří porazili FC Nesyt 3:2. Velkou oporou byl nejen v tomto souboji brankář Denis Slovák, který se poté stal po zásluze i nejlepším brankářem turnaje.
V souboji o třetí místo se pak domácí Vlčáci střetli před zaplněnou sportovní halou s SK Líšeň. Do poloviny utkání se v bouřlivé atmosféře po šancích na obou stranách hrála vyrovnaná partie, ovšem poté se prosadil Samuel Netopil a vystřelil pořadatelskému týmu bronzové medaile nejtěsnějším výsledkem 1:0. Ve finále se tak utkaly dva slovenské týmy FK Lokomotíva Trnava a AFC Nové Mesto nad Váhom. Po bezbrankovém výsledku přišli na řadu penalty, po kterých si nakonec zlaté medaile odvezli hráči z Trnavy.

Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Sebastian Šíp z ŠK Lozorno a nejlepším střelcem Kristián Paulech z AFC Nové Mesto n.V.

Konečné pořadí turnaje : 1.FK Lokomotíva Trnava, 2. AFC Nové Mesto n.V., 3.FC Nesyt Hodonín, 4. SK Líšeň, 5. 1.FC Kyjov, 6. FC Spartak Trnava , 7. ŠK Juventus Žilina, 8. FC Vracov, 9. FK Senica, 10. ŠK Lozorno.

Sestava FC Nesyt Hodonín: Denis Slovák, František Pěnča, Samuel Netopil, Daniel Netopil, Sebastian Papež, Adam Kuja, Ondřej Charvát, Dominik Maťátko, Jan Ochodnický, Vladislav Hradil, Martin Pavlů, Lukáš Pijáček a Martin Mega

Poděkování partnerům turnaje : Autodoprava a penzion Petr Prygl, Vinařství Josef Prygl, Město Hodonín, AB Print Erik Michalík, Foto U Nádraží Radek Opluštil, ARSENAL CAFÉ Hodonín.