Halovou sezónu končíme bronzem z Líšně.

23.03.2014 18:00

Moc pěkného výsledku jsme dosáhli na velmi oblíbeném turnaji v brněnské Líšni, kde tradičně začínáme i končíme zimní sezónu.

Je sice pravdou, že nám úvodní dva zápasy moc nevyšly, ale pak už to byl opět "NÁŠ NESYT".

V prvním utkání jsme podlehli o rok starším dívkám ze Zbrojovky Brno 0:3, když nám nezafungovala spolupráce při rozehrávce mezi Jíťou v brance a naší obranou. Dá se říct, ža jsme si všechny tři góly dali prakticky sami. Druhý zápas proti Moravské Slávii Brno byl mnohem lepší, ovšem opět jsme dostali velmi laciné tři branky a podlehli 0:3. 

Po těchto soubojích s pozdějšími finalisty, se kluci a Jíťa dali dohromady a patřičně namotivováni už pokračovali v turnaji bez prohry.

Nejprve jsme jasně přehráli Medlánky 4:0, góly Adam 2, Ondra a Sam. Poté  jsme v krásném zápase ubojovali Starý Lískovec 4:2 po třech gólech Sama a jednom Sebči. Kluci si nahrávali, hráli celoplošně s patričnou agresivitou a byla radost se na ně dívat. Následující tradiční "derby" s pořádajícím SK Líšeň - bílá, bylo plné osobních soubojů a parádních akcí, které dokreslovala fantastická divácká kulisa. I tento souboj jsme nakonec zvládli a zvítězili 3:2. O naše góly se podělili Sam, Sebča a Adam. 

V posledním zápase s domácími SK Líšeň - červená, jsme soupeře prakticky nepustili na naši polovinu, ale jejich brankář byl famózní. Gól už se nám vstřelit nepodařilo. Rozešli jsme se tak smírně a bez branek 0:0.

Jíťa v brance, Adam, Sam, Dan, Lukáš, Ondra,Honza i Sebča nechali na lišeňské palubovce srdíčko a nenechali nikoho na pochybách, že Vlčáci z Nesytu patří oprávněně na stupně vítězů. Náš tým se semkl a bojoval jako jeden muž. Bronzové medaile tak byly naprosto zasloužené !